INTEVIO - gesproken woord ontruiming eenvoudig gemaakt

5 mei 2019


INTEVIO is een kostenbesparend betrouwbaar PAVA-systeem met een intuïtieve gebruikersinterface, een flexibele paging-configuratie en een betrouwbaar systeem. In combinatie met Honeywell luidsprekers helpt INTEVIO u bij het bouwen van een totale PAVA-oplossing die zich perfect aan uw behoeften aanpast. 

INTEVIO biedt de voordelen van een geavanceerd PA/VA-systeem in één eenvoudig te gebruiken, kosteneffectief systeem. De echte tweekanaals audiomatrix van INTEVIO heeft een totale capaciteit van 128 luidsprekerzones, waardoor een hoogwaardige geluidsweergave wordt bereikt. Met live omroep, digitale volumeregeling, automatische activering, dynamische vermogensversterker back-up en uitgebreide supervisie maakt INTEVIO een PA/VA-systeem nu bijzonder eenvoudig. 

INTEVIO is de ideale oplossing voor onderwijsinstellingen, commerciële ruimtes, hotels en industriële toepassingen die een robuuste en economische oplossing nodig hebben om de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen door duidelijke spraakcommunicatieberichten en levendige achtergrondmuziek te bieden in combinatie met een volledig goedgekeurde noodoplossing voor gesproken woord ontruiming. 

Meer info:

- INTEVIO commercieel

- INTEVIO productinformatie